Skip to main content

Svi poznaju pčele kao male, marljive životinjice koje oprašuju usjeve. Možda manje poznato jest kako nam one pomažu i u području ljepote.

Pčelinji proizvodi, s obiljem prirodnih darova poput sirovog meda, propolisa, matične mliječi i pčelinjeg polena, igraju ključnu ulogu u poticanju održive ljepote na više razina. Ovi proizvodi, koji su rezultat vrijednog rada pčela, ne samo da pružaju ljepotu izvana već i njeguju tijelo iznutra, postavljajući temelje za dugoročnu dobrobit i zdravlje kože.

Sirovi med, osim svojih antibakterijskih i protuupalnih svojstava, djeluje kao blagi eksfolijant, uklanjajući mrtve stanice kože i održavajući kožu mekom i svježom. Bogat je antioksidansima, čime pruža zaštitu od slobodnih radikala koji uzrokuju starenje kože. Osim toga, njegova hidratantna svojstva čine ga izvrsnim sredstvom za održavanje ravnoteže i vlažnosti kože.

Propolis, poznat po svojim protuupalnim i antibakterijskim svojstvima, doprinosi očuvanju zdrave kože. Koristi se za ublažavanje različitih kožnih problema poput akni, iritacija i upala. Također pomaže u jačanju barijere kože, čineći je otpornijom na vanjske štetne utjecaje.

Matična mliječ, bogata nutritivnim spojevima, pruža koži potrebne hranjive tvari. Vitaminima B skupine, masnim kiselinama i proteinima podržava regeneraciju kože, čime se održava njezina elastičnost i mladolikost. Ujedno, matična mliječ može doprinijeti smanjenju znakova starenja i poticanju zdravog sjaja kože.

Pčelinji polen, kao izuzetno hranjiva tvar, obiluje aminokiselinama, vitaminima i proteinima. Njegova primjena na koži pomaže u revitalizaciji i energiziranju stanica kože, pridonoseći svježem i zdravom izgledu. Osim toga, pčelinji polen ima sposobnost poticanja cirkulacije krvi, poboljšavajući opskrbu hranjivim tvarima u koži.

U kombinaciji, ovi pčelinji proizvodi ne samo da podržavaju ljepotu kože već i promiču održivu ljepotu kroz podršku lokalnim pčelarima i očuvanje pčelinjih zajednica. Održivost u korištenju pčelinjih proizvoda odražava se ne samo u blistavoj koži, već i u očuvanju prirode i ravnoteže ekosustava.

Čuvanje naših pčela

Oprašivanje biljaka pčelama značajan je aspekt stvaranja prirodnih proizvoda.

BeeVenom Touch predstavlja potpuno domaći brend iz Hrvatske, a cijeli proces, uključujući uzgoj pčela, prikupljanje otrova te pakiranje, odvija se unutar naše zemlje. Poseban naglasak stavljen je na sigurnost pčela tijekom prikupljanja otrova, gdje se koriste inovativne tehnologije koje omogućuju da pčelama žalac ostane netaknut. Nakon prikupljanja otrova, pčele se vraćaju u košnicu žive i zdrave, s mogućnošću normalnog obavljanja svojih zadatka, uključujući skupljanje peluda, a također ne ostaju bez otrova jer im se on obnavlja unutar dva do tri dana.

Određeni proizvodi BeeVenom Touch linije koriste isključivo prirodne mirise dobivene iz eteričnih ulja.

Proizvodi BeeVenom Touch prilagođeni su raznolikom spektru tipova kože. Osobe koje su alergične ili preosjetljive na pčelinje ubode ili pčelinje proizvode trebale bi izbjegavati korištenje ovih proizvoda. Ako niste sigurni u svoju osjetljivost ili alergičnost, preporučuje se izvođenje testa na malom području kože – nanijeti malu količinu proizvoda na unutarnju stranu ruke i pratiti reakciju tijekom sljedećih 48 sati.

I na kraju, dopustite da vas pčelinji proizvodi iz BeeVenom Toucha odvedu na put održive ljepote! Kroz čarobni spoj aktivnih sirovina i pčelinjeg otrova, otkrijte tajnu koja ne samo da čini vašu kožu blistavom već i podržava lokalne pčelare i očuvanje naših vrijednih pčelinjih zajednica. Sada je vrijeme da preuzmete kontrolu nad svojom ljepotom na održiv način. Podupiranjem BeeVenom Touch brenda, podržavate pčele. Osjećaj ljepote iznutra i izvana!