BeeVenom touch – Poklon paket

54,00 (406,86 kn)

BeeVenom touch poklon paket sadrži:

  • Kremu za lice s pčelinjim otrovom (50 ml)
  • Anticelulitnu kremu s pčelinjim otrovom (50 ml)
  • Kremu za masažu s pčelinjim otrovom (100 ml)

Na zalihi

SKU: BVN.G001 Kategorija:

Opis

Pčelinji otrov poznat je u svijetu već tisućama godina kao prirodni lijek koji, ovisno o vrsti primjene, pomaže protiv bolova kod mnogobrojnih bolesti kao što su multipla skleroza, artritis, išijas te sportske povrede. Pčelinji je otrov jedna od najjačih supstancija koja poboljšava mikrocirkulaciju krvi, a ima i protutumorska i protuupalna djelovanja. Koristi se i kao prirodni botoks jer potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Iako ne može zaustaviti proces starenja, može ga vidno usporiti i to ublažavanjem postojećih bora i sprječavanjem pojave novih, a kožu lica ostavlja glatkom i osvježenom.

BeeVenom touch krema za masažu (100 ml) jedna je od najpotentnijih ljekovitih krema za masažu. Namijenjena je za olakšanje i masažu zglobova i mišića te kod tegoba uzrokovanih sportskim ozljedama, istegnutih tetiva ili od rada za računalom. Pčelinji otrov utkan u kremu ima višestruke učinke – poboljšava prokrvljenost i pokretljivost zglobova, dok melitin, kao glavni peptid pčelinjeg otrova, pospješuje ublažavanje tegoba. Primjenom na bolnom mjestu, krema ubrzava mikrocirkulaciju krvi i do 200 puta, stoga brzo donosi olakšanje, ublažava bol i pospješuje dotok krvi. (INCI i upute)

BeeVenom touch krema za lice (50 ml) s pčelinjim otrovom potiče mikrocirkulaciju za svjež izgled lica, smanjuje vidljivost postojećih bora te sprječava nastanak novih. Uz protuupalno i antivirusno djelovanje, ova inovativna formulacija i kombinacija djelatnih tvari i pčelinjeg otrova njeguje kožu i poboljšava njen izgled, a redovitom primjenom ten održava svježim i mladenačkim. (INCI i upute)

BeeVenom touch anticelulitna krema za tijelo (50 ml) sadrži kombinaciju pčelinjeg otrova i kofeina čije sinergijsko djelovanje njeguje kožu s masnim naslagama i celulitom. Kofein svojim djelovanjem uništava masno tkivo, dok pčelinji otrov potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, potiče mikrocirkulaciju krvi, pomaže u održavanju vitke linije te kožu ostavlja glatkom, toniranom i mekom. (INCI i upute)